ergobaby 360 pas cher
Michael Jordan Jersey For Sale
Yeezy Boost 350 v2 pas cher
http://www.worldwidecstore.com/
Billig Canada Goose Jakke
Doudoune Canada Goose Pas Cher
louboutin pas cher
Sac Goyard Pas Cher
Louboutin Pas Cher
Chicago Blackhawks Jersey
adidas nmd pas cher

http://www.peachprosthetics.com/ louis vuitton taschen outlet http://www.latourdagadir.fr/ canada goose jassen http://www.dayatthepark.nl/ louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet uk http://www.antiek-centrum.nl/ Canada Goose Outlet http://www.design4you.dk/ canada goose udsalg sac goyard pas cher canada goose pas cher http://www.studnet.dk/ Louis Vuitton louboutin Outlet Louboutin Outlet http://www.singforlife.be/ http://www.muxum.nl/ http://www.bart-smit.nl/ http://www.jongemeisjes.nl/ http://www.pcpartner.nl/ http://www.eyeque.nl/ Goyard pas cher Canada Goose pas cher http://www.natinka.de/ http://www.dapinternational.co.uk/ http://www.kshatriyasuperlam.com/ canada goose outlet http://www.viamatic.fr/ Monlcer Outlet https://www.hammerheads.nl/ Canada Goose Jakker Canada Goose Jacka polo Ralph Lauren pas cher Moncler España Moncler Jakker Udsalg moncler pas cher Parajumpers Jakker Udsalg Ralph Lauren pas cher http://www.psycoach-palacin.fr/ http://www.supportede.nl/ http://www.mercatiinternazionali.org/ https://www.usvirent.com/ http://www.arabianshow.nl/
Ingierkollen og Rustad Slalomklubb
Tuesday, September 26, 2017 Hjem | Om IRS | Organisasjon | Kontakt oss | Linker | Resultater | Været | Ingierkollen Slalåmsenter
KLUBBEN
Klubbklær
Informasjon
Innmelding i IRS
Skilisens
Medlemstilbud
Regler
Alpinutstyr
Treningslære
Treningsprogram
NYBEGYNNER (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U10 (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
U12 (11-12 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U14 (13-14 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U16 (15-16 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
BREDDE (11-16år)
Planer
Kontaktpersoner
FIS (17-eldre)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
MASTERS
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
SKICROSS
Informasjon
JIBBERNE
Planer
Reportasjer
NM-FINALER
Landsfinalen
Hovedlands
SAMLINGER
Planer
Reportasjer
Informasjon
RENN
Terminliste
Reportasjer
Live Timing
FUNKSJONSHEMMEDE
Informasjon
MARKEDSPLASS
Bruktmarked
Kampanjer
   
   
     
3
Skriv ut denne siden

Marie i Italia!

Publisert 4/7/2011
Skrevet av: AR

Marie vant tur til Pinocchio, Abetone i Italia
-med sine gode resultater under Hovedlands!

Hvert år tar Skiforbundet ut de 3 beste jentene og de 3 beste guttene, av de som ikke har kvalifisert tidligere i sesongen til Internasjonale barnerenn i utlandet!

Uttak etter Hovedlands finalen;
Marie Russwurm
Tuva Norby
Sara Næss Viken
Olav Sanderberg
Bjørn Brudevoll
Ole Markus Moen

-med 3 Oslo-løpere ble Tessa Godager og undertegnede(Amund) uttatt som trenere.

Turen kom brått på med avreise allerede onsdag i uken etter Hovedlands, med fly via Zürich til Florence i Firenze der vi ble møtt av arrangørklubben som hentet oss i sin klubb-buss. Vi var fremme utpå ettermiddagen og ble innlosjert på et gammelt ærbødig hotell i sentrum av Abetone. Veien til Abetone er svingete og smal, rett opp i fjellet, med bakker som rekker litt over 1700 moh. Et nydelig lite sted med flotte løyper.
Vi hadde fått plass til en dag med trening, og fikk en dag i stekende sol til slalåm-trening, siden første renndag - lørdag var slalåm.
Alt foregikk på Italiensk, fram til vi fikk en tolk på turistkontoret som gav oss videre informasjon på engelsk. Flott service, selv om ikke all informasjon når fram.

Lagledermøte ble også holdt på Italiensk, med ca. 10% oversatt til Engelsk... vi fikk med oss det meste, og etter å ha havnet en tur på feil side av fjellet rakk vi besiktigelse og oppvarming på riktig sted. Med renn for både Children 1(12-13 år) og Children 2(14-15 år) fra 37 nasjoner ble det stor aktivitet over hele fjellet.

Slalåmrennet(fredag 1. april)
Med 14 varmegrader og stigende, stekende sol ble det fryktelig varmt til å være på alpinrenn. Løypene holdt imidlertid utrolig bra i den sterke sola. Dette hadde de gjort før. Det ble saltet og preparert som det beste vi kjenner fra hjemme.
TV´s regionale kanal var på plass og tok opp hele rennet for visning i hele Toscana området.
Marie kjørte 2 gode omganger i slalåmen og ble nr.28 av 74 startende jenter. Sara ble nr.18 og Tuva ble disket etter en flott 15. plass i 1. omgang. De beste jentene holdt svært høyt internasjonalt nivå, hakket over guttenes.
Guttene klemte til og Bjørn Brudevoll ledet slalåmen etter første omgang, og tok en strålende 3. plass i den jevne kampen. Rett bak kom Olav Sanderberg inn til en super 6. plass og med Ole Markus Moen på en god 26. plass av 98 gutter.

Storslalåmrennet(lørdag 2. april)
Det fine været bare fortsatte, med strålende sol fra skyfri himmel og samme luft-temeratur, ca 14-16 varmegrader. Den yngste klassen Children 1 kjørte en omgang i samme løypen før jentene i Chrildren 2 slapp til, og guttenen kjørte også i samme løype med kun små justeringer, så helt utrolig preparering gav fortsatt gode forhold.
Nå hadde arrangøren fått på plass den nasjonale TV-giganten Rai 1(uno) som viste 2. omgangen live til millioner av europas folk. De rigget ikke mindre en 4 kamera - styrt fra start slik at de fikk med de 30 først startende, noe som gav en stigende og spennende TV-overføring som også noen av de foresatte fulgte med på.
Marie leverte igjen - så med en strålende 1. omgang og fullt trøkk i 2. omgang ble det en flott 21. plass. Sara ble nr.14 etter en sterk 2. omgang og Tuva slo til med 3. plass i dette sterke laget! Utrolig levert av jentene.
Guttene tråkket til med en 12. plass til Olav, 21. plass til Bjørn og 28. plass til Ole Markus.

Disse strålende resultatene førte til at Norge tok 10.plass i lagkonkurransen til tross for at vi kun stilte i klassen Children 2, da med bare halvparten av deltagerne alle forran oss på listen hadde.

Arrangementet var virkelig flott med opptak av alle nasjonene på torsdag, stor parade og premieutdeling med heising av flagg, fanfarer og sentrale personer i uniformer... en fest vi ikke har sett maken til.
Ta en titt på vedlagte bilder om du vil ha et inntrykk av "festen".

Se vedlagte bilder;
Alle resultatene fra Abetone
PDF-fil på 48 sider... vent litt....
Bildegalleri
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
ANNONSER
SPONSORER
RACINGSKI 2017-18
Bestill nå:
Gå til annonse
SPONSOR?
-vil du støtte IRS
Gå til annonse
IRS-klubbklær
Nå kan du bestille IRS-klubbklær hele året. Bestill direkte hos leverandør - rask levering!
Gå til annonse
IngierkollenOPP
3. september 2017 -kl.15:00
Gå til annonse
SAS Flyreiser opptjener IRS klubbrabatt:
SAS SPORTPRIS gir deg en rekke fordeler:
Gå til annonse
Bingoland
Bingoland spiller til inntekt for INGIERKOLLEN RUSTAD SLALOMKLUBB
Gå til annonse
Prepp skiene dine på Torshov Sport
Topp kvalitet, god kapasitet og rask levering!
Gå til annonse
Få støvlene tilpasset din fot hos Torshov Sport
Øk skifølelsen med riktig tilpassede støvler
Gå til annonse
Copyright © 2017 www.irsalpin.no Ingierkollen Rustad Slalomklubb. All rights reserved. Webløsning levert av Rudi Reklamebyrå