ergobaby 360 pas cher
Michael Jordan Jersey For Sale
Yeezy Boost 350 v2 pas cher
http://www.worldwidecstore.com/
Billig Canada Goose Jakke
Doudoune Canada Goose Pas Cher
louboutin pas cher
Sac Goyard Pas Cher
Louboutin Pas Cher
Chicago Blackhawks Jersey
adidas nmd pas cher

http://www.peachprosthetics.com/ louis vuitton taschen outlet http://www.latourdagadir.fr/ canada goose jassen http://www.dayatthepark.nl/ louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet uk http://www.antiek-centrum.nl/ Canada Goose Outlet http://www.design4you.dk/ canada goose udsalg sac goyard pas cher canada goose pas cher http://www.studnet.dk/ Louis Vuitton louboutin Outlet Louboutin Outlet http://www.singforlife.be/ http://www.muxum.nl/ http://www.bart-smit.nl/ http://www.jongemeisjes.nl/ http://www.pcpartner.nl/ http://www.eyeque.nl/ Goyard pas cher Canada Goose pas cher http://www.natinka.de/ http://www.dapinternational.co.uk/ http://www.kshatriyasuperlam.com/ canada goose outlet http://www.viamatic.fr/ Monlcer Outlet https://www.hammerheads.nl/ Canada Goose Jakker Canada Goose Jacka polo Ralph Lauren pas cher Moncler España Moncler Jakker Udsalg moncler pas cher Parajumpers Jakker Udsalg Ralph Lauren pas cher http://www.psycoach-palacin.fr/ http://www.supportede.nl/ http://www.mercatiinternazionali.org/ https://www.usvirent.com/ http://www.arabianshow.nl/
Ingierkollen og Rustad Slalomklubb
Tuesday, September 26, 2017 Hjem | Om IRS | Organisasjon | Kontakt oss | Linker | Resultater | Været | Ingierkollen Slalåmsenter
KLUBBEN
Klubbklær
Informasjon
Innmelding i IRS
Skilisens
Medlemstilbud
Regler
Alpinutstyr
Treningslære
Treningsprogram
NYBEGYNNER (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U10 (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
U12 (11-12 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U14 (13-14 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U16 (15-16 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
BREDDE (11-16år)
Planer
Kontaktpersoner
FIS (17-eldre)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
MASTERS
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
SKICROSS
Informasjon
JIBBERNE
Planer
Reportasjer
NM-FINALER
Landsfinalen
Hovedlands
SAMLINGER
Planer
Reportasjer
Informasjon
RENN
Terminliste
Reportasjer
Live Timing
FUNKSJONSHEMMEDE
Informasjon
MARKEDSPLASS
Bruktmarked
Kampanjer
   
   
     
3
Skriv ut denne siden

Treningsleir med Aksel Lund Svindal

Publisert 8/8/2013
Skrevet av: AR

Sander Karlsen fikk gode råd fra Aksel Lund Svindal.
Det meldes om flotte treningsdager på Fonna, med god inputt fra NSF og Aksel i spissen.
Mye god læring for Sander som til vinteren starter opp på NTG Lillehammer, sammen med Fredrik Johansen og Fabian Engeset fra IRS.
Håper vi får mange gode rapporter gjennom vinteren, slik at vi kan følge dem tett i den videre utviklingen. Følg med, det kan være nyttig å vite for din egen del for videre utvikling.

Fonna, 1. juli 2013;
11 alpintalenter i alderen 14-17 på en treningsleir - de neppe vil glemme med det første. Gjennom 4 dager på Folgefonna har de hatt selveste Aksel Lund Svindal som læremester, i tillegg har innsatsen fra apparatet til Norges Skiforbund gjort opplevelsen fullkommen.


Treningsleiren Red Bull Under My Wing har gitt talentene et innblikk i Aksels verden; en forståelse av hvordan det er å være world cup-løper på toppnivå, samt et bedre grunnlag for å forstå hvordan man skal komme seg helt til toppen i verdens største skisport. I løpet av fire hektiske dager har utøverne gjennomgått et treningsopplegg i regi av skikongen selv, med god hjelp av blant annet tidligere landslagstrener Marius Arnesen.

Innholdsrik treningsleir

Under oppholdet på Folgefonna har de unge løperne ikke bare trent beinhardt på snø og barmark, men lært om riktig kosthold, hvordan de skal trene for å unngå skader, om sponsorer, motivasjon, medietrening, samt hva som foregår inni hodet til Aksel Lund Svindal før og under renn. Og alpinstjernen selv var meget imponert over protesjeene:
— Overføringen av kunnskap som har skjedd i klasserommet og i løpet av felles besiktigelse av løypene, har kanskje vært det viktigste for deltakerne. Men for meg har det morsomste vært hvordan løperne har respondert på tips under den praktiske skidelen, og hvordan de har endret kjørestil fra tur til tur når de har fått direkte tilbakemeldinger fra meg på hva de kan gjøre bedre. Det er ikke noen selvfølge at engang World Cup-kjørere klarer å forandre kjørestilen sin fra tur til tur, så det er tydelig at deltakerne holder et veldig høyt nivå, og klarer å overføre teori til praksis.

Imponerte deltaker
De elleve deltakerne kunne kanskje vært mer fornøyde med været, men det var også det eneste de hadde å utsette på oppholdet:
– Jeg har lært utrolig mye om trening og hva som skal til for å bli en god alpinist – både fysisk og psykisk. Dette er helt klart noe av det største som har skjedd meg i alpinkarrieren min, sier Frida Rosmer Hauge (16) fra Rælingen
– Det har vært helt drøyt. Mye råere enn jeg forventet. Hele opplegget har vært ekstremt profesjonelt – det er den råeste samlingen jeg har vært på og den har innfridd alle forventninger, sier Bjørn Brudevoll, (16) fra NTG U Bærum.

Disse var med:

Kristoffer Hettervik (15) år Lillehammer SkiklubbOlav Sanderberg (16 år) Ready
Fabian Wilkens Solheim (17 ) Heming
Jens Harald Johannessen (15 ) Lommedalen
Bjørn Brudevoll (16) NTG U Bærum
Sander Karlsen Guldseth (16) Ingierkollen Rustad (IRS)
Odin Vassbotn Breivik (14) NTG U Bærum
Guro Hvammen (16) Heming
Frida Rosmer Hauge (16) Rælingen
Anne Berntsen Ruud (16) Ål
Kajsa Lie (15) NTG U Bærum

Om Red Bull Under My Wing

Treningsleir med formål å gi unge talenter et bedre grunnlag for en fremtidig alpinkarriere. 11 deltagere i alderen 14-17 år fra hele landet ble plukket ut til å delta på bakgrunn av tidligere resultater og motivasjon.

Bildegalleri
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
ANNONSER
SPONSORER
RACINGSKI 2017-18
Bestill nå:
Gå til annonse
SPONSOR?
-vil du støtte IRS
Gå til annonse
IRS-klubbklær
Nå kan du bestille IRS-klubbklær hele året. Bestill direkte hos leverandør - rask levering!
Gå til annonse
IngierkollenOPP
3. september 2017 -kl.15:00
Gå til annonse
SAS Flyreiser opptjener IRS klubbrabatt:
SAS SPORTPRIS gir deg en rekke fordeler:
Gå til annonse
Bingoland
Bingoland spiller til inntekt for INGIERKOLLEN RUSTAD SLALOMKLUBB
Gå til annonse
Prepp skiene dine på Torshov Sport
Topp kvalitet, god kapasitet og rask levering!
Gå til annonse
Få støvlene tilpasset din fot hos Torshov Sport
Øk skifølelsen med riktig tilpassede støvler
Gå til annonse
Copyright © 2017 www.irsalpin.no Ingierkollen Rustad Slalomklubb. All rights reserved. Webløsning levert av Rudi Reklamebyrå