ergobaby 360 pas cher
Michael Jordan Jersey For Sale
Yeezy Boost 350 v2 pas cher
http://www.worldwidecstore.com/
Billig Canada Goose Jakke
Doudoune Canada Goose Pas Cher
louboutin pas cher
Sac Goyard Pas Cher
Louboutin Pas Cher
Chicago Blackhawks Jersey
adidas nmd pas cher

http://www.peachprosthetics.com/ louis vuitton taschen outlet http://www.latourdagadir.fr/ louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet uk http://www.design4you.dk/ canada goose udsalg sac goyard pas cher canada goose pas cher http://www.studnet.dk/ parajumpers udsalg moncler jakke tilbud http://www.singforlife.be/ http://www.frcanadagoose.top/ Goyard pas cher Canada Goose pas cher http://www.natinka.de/ http://www.dapinternational.co.uk/ http://www.kshatriyasuperlam.com/ Goyard outlet http://www.viamatic.fr/ Monlcer Outlet https://www.hammerheads.nl/ polo Ralph Lauren pas cher Moncler Jakker Udsalg moncler pas cher Parajumpers Jakker Udsalg Ralph Lauren pas cher http://www.psycoach-palacin.fr/ http://www.mercatiinternazionali.org/ https://www.usvirent.com/ Canada Goose Outlet Moncler Outlet Canada Goose Pas Cher Canada Goose Pas Cher Canada Goose Pas Cher Canada Goose Pas Cher Canada Goose Pas Cher Canada Goose Pas Cher
Ingierkollen og Rustad Slalomklubb
Friday, October 20, 2017 Hjem | Om IRS | Organisasjon | Kontakt oss | Linker | Resultater | Været | Ingierkollen Slalåmsenter
KLUBBEN
Klubbklær
Informasjon
Innmelding i IRS
Skilisens
Medlemstilbud
Regler
Alpinutstyr
Treningslære
Treningsprogram
NYBEGYNNER (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U10 (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
U12 (11-12 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U14 (13-14 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U16 (15-16 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
BREDDE (11-16år)
Planer
Kontaktpersoner
FIS (17-eldre)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
MASTERS
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
SKICROSS
Informasjon
JIBBERNE
Planer
Reportasjer
NM-FINALER
Landsfinalen
Hovedlands
SAMLINGER
Planer
Reportasjer
Informasjon
RENN
Terminliste
Reportasjer
Live Timing
FUNKSJONSHEMMEDE
Informasjon
MARKEDSPLASS
Bruktmarked
Kampanjer
   
   
     
3
Skriv ut denne siden

IRS-samlinger i Kvitfjell

Publisert 3/10/2014
Skrevet av: AR

IRS legger flere av sine samlinger fra november til Kvitfjell, av sportslig hensyn og for å komme på snø tidligst mulig inn i vintersesongen.
Kvitfjell som trenings-arena;

Som nasjonalanlegg legges det tilrette for alpinklubber så tidlig som mulig i Kvitfjell. Her finner vi en av de sikreste mulighetene for kvalitet inn i Vinter-sesongen, allerede fra starten av november!

Bruken av tippemidler for utbygging og utvikling gir Skiforbundet et spesielt samarbeid med de anlegg som definiseres som Nasjonalanlegg. Valget av nasjonalanlegg tas utfra de kvaliteter alpinsporten søker i sine ønsker om bidra til å legge tilrette for gode treningsmuligheter. For Kvitfjell har dette også ført til at FIS legger World Cup renn for Super-G og utfor hit.
Av den grunn foregår booking av traseer og samlinger på en organisert måte, som ivaretar klubbens behov for forutsigbarhet og utvikling!

En av de fremste fordelene med Kvitfjell er variasjonen av utfordringer i ett og samme anlegg; Her finner du løyper i alle vanskelighetsgrader, noe som gir rom for de fleste utfordringer en trener søker for å utvikle den "hele" alpinisten!

Bomuligheter er i stadig utvikling, spesielt etter at Vestsiden ble utbygd.
Her har IRS et spesielt samarbeid med Kvitfjell Hotell, som tilbyr sportslige tilbud som passer miljøet og gir et veldig gunstig ksotnadsnivå! Med mange døgn på samling for den enkelte løper, kommer dette godt med, og passer spesielt godt for løpere som reiser uten full familie og med fokus på daglige treninger. Det personlige gode forholdet IRS har til vertskap gir også en trygg løsning for løpere som bor uten familie, da store deler av "husmor" omsorgen blir ivaretatt. IRS sitt trenerteam har fast opphold her, og ved enkelte samlinger med mange løpere på hotellet legges det også tilrette for skolearbeid og faglige møter. Her er det tilrettelagt med smørefasiliteter utenfor døra di, og du kan stå på ski rett i bakken!

Leilighetene passer spesielt godt for familier, både på Kvitfjell Hotell og for kjøp og leie i flere områder. Dette tilbudet har flere IRS-familier allerede tatt i bruk. Leilighetene gir våre medlemmer et svært gunstig kostnadsnivå, og i tillegg utvidet mulighet til hyggelige dager i alle ferier, også for flotte sommerdager.

Hytter har en annen stor del av klubbens medlemmer valgt i denne destinasjonen. Flere av hyttene ligger rett i bakken, og egner spesielt god for familier som dyrker alpint som stor aktivitet.

Kvitfjell har normalt gode snøforhold fra start november og langt ut i mai;
mao over 5 måneder av året!!! En unik lang sesong - og med beliggenhet på vestsiden av dalen gir det snøen lange skygger for tørr og gode konsistens.

IRS oppfordrer alle som har privat boløsning på Kvitfjell til å invitere med seg sine løper-venner i klubben, slik at flere kan bo rimelig under samlinger, og derved ha mulighet til flere dager på ski.


ANNONSER
SPONSORER
RACINGSKI 2017-18
Bestill nå:
Gå til annonse
SPONSOR?
-vil du støtte IRS
Gå til annonse
IRS-klubbklær
Nå kan du bestille IRS-klubbklær hele året. Bestill direkte hos leverandør - rask levering!
Gå til annonse
IngierkollenOPP
3. september 2017 -kl.15:00
Gå til annonse
SAS Flyreiser opptjener IRS klubbrabatt:
SAS SPORTPRIS gir deg en rekke fordeler:
Gå til annonse
Bingoland
Bingoland spiller til inntekt for INGIERKOLLEN RUSTAD SLALOMKLUBB
Gå til annonse
Prepp skiene dine på Torshov Sport
Topp kvalitet, god kapasitet og rask levering!
Gå til annonse
Få støvlene tilpasset din fot hos Torshov Sport
Øk skifølelsen med riktig tilpassede støvler
Gå til annonse
Copyright © 2017 www.irsalpin.no Ingierkollen Rustad Slalomklubb. All rights reserved. Webløsning levert av Rudi Reklamebyrå