ergobaby 360 pas cher
Michael Jordan Jersey For Sale
Yeezy Boost 350 v2 pas cher
http://www.worldwidecstore.com/
Billig Canada Goose Jakke
Doudoune Canada Goose Pas Cher
louboutin pas cher
Sac Goyard Pas Cher
Louboutin Pas Cher
Chicago Blackhawks Jersey
adidas nmd pas cher

http://www.peachprosthetics.com/ louis vuitton taschen outlet http://www.latourdagadir.fr/ canada goose jassen http://www.dayatthepark.nl/ louboutin pas cher louboutin outlet louboutin outlet uk http://www.antiek-centrum.nl/ Canada Goose Outlet http://www.design4you.dk/ canada goose udsalg sac goyard pas cher canada goose pas cher http://www.studnet.dk/ Louis Vuitton louboutin Outlet Louboutin Outlet http://www.singforlife.be/ http://www.muxum.nl/ http://www.bart-smit.nl/ http://www.jongemeisjes.nl/ http://www.pcpartner.nl/ http://www.eyeque.nl/ Goyard pas cher Canada Goose pas cher http://www.natinka.de/ http://www.dapinternational.co.uk/ http://www.kshatriyasuperlam.com/ canada goose outlet http://www.viamatic.fr/ Monlcer Outlet https://www.hammerheads.nl/ Canada Goose Jakker Canada Goose Jacka polo Ralph Lauren pas cher Moncler España Moncler Jakker Udsalg moncler pas cher Parajumpers Jakker Udsalg Ralph Lauren pas cher http://www.psycoach-palacin.fr/ http://www.supportede.nl/ http://www.mercatiinternazionali.org/ https://www.usvirent.com/ http://www.arabianshow.nl/
Ingierkollen og Rustad Slalomklubb
Tuesday, September 19, 2017 Hjem | Om IRS | Organisasjon | Kontakt oss | Linker | Resultater | Været | Ingierkollen Slalåmsenter
KLUBBEN
Klubbklær
Informasjon
Innmelding i IRS
Skilisens
Medlemstilbud
Regler
Alpinutstyr
Treningslære
Treningsprogram
NYBEGYNNER (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U10 (6-10 år)
Planer
Kontaktpersoner
U12 (11-12 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U14 (13-14 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
U16 (15-16 år)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
BREDDE (11-16år)
Planer
Kontaktpersoner
FIS (17-eldre)
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
MASTERS
Planer
Kontaktpersoner
Reportasjer
SKICROSS
Informasjon
JIBBERNE
Planer
Reportasjer
NM-FINALER
Landsfinalen
Hovedlands
SAMLINGER
Planer
Reportasjer
Informasjon
RENN
Terminliste
Reportasjer
Live Timing
FUNKSJONSHEMMEDE
Informasjon
MARKEDSPLASS
Bruktmarked
Kampanjer
   
   
     
3
Skriv ut denne siden

Trenerprofil Amund Rudi

Publisert 10/28/2014

Flyt: utvikling av dynamisk skifølelse

SKI / TRENERBAKGRUNN:

1982-1990: Alpintrener(Sør-Fron IL)

1990- Etablerte Peer Gynt Alpinklubb,
           sammen m/flere

1992-2002: Hovedtrener i
                    Peer Gynt Alpinklubb

1994-2004: Alpintrener for Skikretser

1992-1999: Trenerkurs -fram til T4 (NSF)
                    Høyeste alpinutdanning.

2005-2006: Alpintrener i Ready Alpin

2006- Hovedtrener/Sportslig leder i IRS
 
2011- Sportsjef i IRS


OM MEG:
Vokste opp i Gudbrandsdalen i bygda Hundorp i Sør-Fron kommune, og var vel alltid på i ski så lenge vi hadde snø; i hoppbakker eller alpinløypa på Gålå, Fefor, Skeikampen.

Etter år med utdannelse i Oslo ble det arbeid i reklamebyrå som Art director (kreativ leder) - fram til familien ønsket seg tilbake til Gudbrandsdalen, da barna var i den alderen at alpint kunne dyrkes... det første meg inn i en rolle som "etablerer" av ny alpinklubb i Midt-Gudbrandsdalen og etablering av Peer Gynt Alpinklubb i 1990.

Der ble det godt bruk for min utdannelse på Markedshøyskolen, med struktur og planlegging, som om det skulle vært en bedrift. Som selvstendig eier av bedrift lot jeg interessen styre til å skape tidsrom for å la ballen rulle videre; noen måtte ta alpinutdannelse og støtte opp om ivrige små alpinister som Kjetil Jansrud, Mons og Mikkel Bjørge, Rykhus-familien, med flere, som kom på Landslag, ble Norgesmestre og Junior Verdensmestre, vant OL-gull, og kan ha mer i vente? Etter hvert fikk jeg sendt foresatte på trenerkurs, en nyttig prosess, som ga klubben en god utvikling. Det ble mange timer med Jan Jansrud, som var kompatibel og tilførte mye for å få en stram utvikling og fin JA holdning i treningsarbeidet.

Min rolle i klubben førte meg videre inn i Oppland skikrets, hvor vi fikk god matching av unge ivrige Lars Elton Myhre, Henning Fodnesbergene, og 3 blad Masdal, hvor også flere kom på Landslag og tok edle medaljer. Her utviklet det seg et flott samarbeid med Bjørn Myhre, som hadde mange kompatible ferdigheter. Jeg tok rollen som trener for de eldste - og Bjørn tok rollen som pedagog og trener for de yngste.
I 2001 ble jeg tildelt HEDERSTEGN i Oppland Skikrets. Etter det ble det ett års samarbeid med Hedmark Skikrets sine ivrige løpere, før familien igjen var på vei til Oslo.

Etter litt drakamp mellom TeenTeam i Bærum og Ready i Oslo-miljøet, ble nærheten til bostedet på Skillebekk det avgjørende, for på den måten å få mer tid til familien. Med eget firma i reklamens verden måtte døgnet ha mange timer, om jeg skulle rekke alt, så jeg var noen år i Ready, før noen lokket meg til IRS i 2006.

For meg som trener betyr miljøet og samspillet mellom de foresatte mye. Når alle går i samme retningen er de foresatte selve ryggraden i klubben og betyr alt for den utviklingen klubben får.
Alle skal bli sett, og behandlet individuelt, om de skal føle seg hjemme på trening, og bli en del av klubben. Målet er å få løperen så selvstendig at han tar styringen på sin egen utvikling;

For å søke progresjon i innholdet er min holdning at det kreves det stor åpenhet - satt i styring av en fast filosofi - grunnsolid som fjellet der det møter havet :-)

Filosofi BUNN
Oppgavestyrt trenings skjema
Metode i historisk sammenheng: 2004
Grunntanker i Metode
Filosofi LINJE
Bildegalleri
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
Vis bilde
ANNONSER
SPONSORER
RACINGSKI 2017-18
Bestill nå:
Gå til annonse
SPONSOR?
-vil du støtte IRS
Gå til annonse
IRS-klubbklær
Nå kan du bestille IRS-klubbklær hele året. Bestill direkte hos leverandør - rask levering!
Gå til annonse
IngierkollenOPP
3. september 2017 -kl.15:00
Gå til annonse
SAS Flyreiser opptjener IRS klubbrabatt:
SAS SPORTPRIS gir deg en rekke fordeler:
Gå til annonse
Bingoland
Bingoland spiller til inntekt for INGIERKOLLEN RUSTAD SLALOMKLUBB
Gå til annonse
Prepp skiene dine på Torshov Sport
Topp kvalitet, god kapasitet og rask levering!
Gå til annonse
Få støvlene tilpasset din fot hos Torshov Sport
Øk skifølelsen med riktig tilpassede støvler
Gå til annonse
Copyright © 2017 www.irsalpin.no Ingierkollen Rustad Slalomklubb. All rights reserved. Webløsning levert av Rudi Reklamebyrå